Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем ли е това?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем ли е това?

Когато включа фаровете(независимо дали само габарити,къси или дълги)борд.компютъра и часовника започват да светят значително по-слабо и не толкова контрастно.Проблем с тоците ли имам,или това е умишлено с цел като караш на тъмно да не са толкова контрастни светлините и да не ти отвличат вниманието от пътя?Този ефект на по-слабо светене се получава САМО при включване на фаровете,при включване на друг консуматор няма промяна в осветлението.
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Правилно си схванал идеята...ОК ти е колата
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Ами те така са си направена - щом вклучиш фаровете да ти намалее контраста на таблото - предпоплага се , че щом си на фарове - вътре е по мрачно и ще виждаш. А денем (без фарове да ти е по ярко) - нямаш проблем - така си е

опс - Валди ме изпреварил
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Благодаря за бързите отговори,колеги!Препоръчвам някой мод да заключи темата.Няма нужда от излишан спам.
        Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

А при включване на мигач има ли разлика при теб, защото при мен има (или по-скоро при 155) в такт с мигача
          Alfa Romeo 155 1.8TS
          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

имаш някъде утечка между мигача и габарит, най-вероятно в задните стопове се пълнат с вода и корозират или насата им корозира, трябва да се погисти и си ок. поздрави
            НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Working...
            X